svētdiena, 2011. gada 30. janvāris

Komunikācija ar mirušajiem - 13 veidi, kā uzzināt, satikt vai aprunāties ar savu viņsaulē esošo radinieku

Cilvēki intensīvi sapņo par saskarsmi un sarunām ar saviem tuvajiem cilvēkiem, kas jau "aizgājuši viņsaulē". Daži cilvēki pat izvēlas tādu kontakta metodi kā pašnāvība, lai sastaptos ar savu mirušo mīļoto. Pārējie paliek "šajā pasaulē" un nebeidz ilgoties. Ir izveidojies spēcīgs pieprasījums un, atbilstoši, ir daudzveidīgs piedāvājums. Sapņu pārdevēji daudzos gadsimtos ir izstrādājuši inovatīvus veidus šāda veida pakalpojumam kā kontakti ar mirušajiem.  Jaunu metožu izstrāde turpina attīstīties aizvien jaunās inovācijās arī mūsdienās.

Sapņu pārdevēju piedāvāto kontaktu TOP 13:

13.vieta - Jūs varat sazināties ar mirušo spiritisma seansa laikā, kurā mirušā gars "atbild" ar klauvēšanu vai ar kāda priekšmeta palīdzību (šķīvja dancināšanu) virzoties pa uzrakstītiem burtiem (Oija dēlis). Metodes trūkums: ļoti lēna un nevar īsti saprast, kas ar jums komunicē. Kritiķi saka, ka šķīvīti virza spiritistu seansa dalībnieku neapzinātās kolektīvās gribas roku kustības vai pat tīša mānīšanās. (Patiešām - ja jau gari spējīgi uz poltergeistu, kāpēc tad paši nevar darboties ar Oija dēli?) Un vispār dalībniekiem pietrūkst, ka mirušo nevar redzēt, dzirdēt un sajust skaidrāk.

12.vieta - komunikāciju ar mirušo realizē mediums - ar īpašām komunikācijas spējām apveltīts cilvēks, kuru gari izvēlējušies par savu starpnieku. Mediums apgalvo, ka dzird garu balsis vai arī gars pārņem viņa ķermeni un runā caur mediuma muti. Šādus kontaktus plašu auditoriju klātbūtnē realizē Džons Edvards. Visā pasaulē pazīstamais spiritists un TV zvaigzne aizkapa kontaktu laikā parasti izsaka aprautas frāzes un vizuālu redzējumu drumslas, kuras viņam it kā padod viņpasaulē esošie un pieņemšanas rindā stāvošie gari. Plašajā zāles auditorijā vienmēr atrodas cilvēki, kuriem šīs tēlu vai frāžu drumslas der. Gars, kura vārds sākas ar burtu "R", protams, ir klienta mirušais tēvocis Ričards, bet sunītis, kuru viņš šais kontaktos nez kāpēc piemin, ir kaimiņu krancis, kurš tēvocim Ričijam kādreiz iekoda (paši saprotat, ko par to saka kritiķi).

11.vieta -  mirušā zīmējums, kuru veic mediums, kas mirušo nekad nav redzējis un kuru tas dotajā mirklī redz ar iekšējo redzi. Auditorijā vienmēr kāds gadās, kurš zīmējumā atpazīst savu mirušo tuvinieku. Portreta izveidi parasti pavada nomierinošas frāzes par dzīvi pēc nāves no mediuma puses. Metodes trūkums: tā ir tikai bildīte, mirušajam nevar pieskarties un nevar dzirdēt tā balsi. Kritiķi saka, ka spiritisti parasti zīmē mirušus vecus cilvēkus vai zīdaiņus, jo tiem ir daudz kopīgu iezīmju izskatā. Portrets tikai aptuveni atbilst mirušā izskatam. Bez tam mediumam mirušā radinieki nereti atsūta foto, cerot, ka tas uzlabos kontaktu. Seansa laikā mediumi parasti aizmirstot to pieminēt.

10.vieta - automātiskais raksts - mediums paziņo, ka mirušā gars pārņēmis kontroli pār viņa roku un vada rakstību uz papīra. Tā tiek uzrakstītas zīmītes, vēstules vai pat veselas grāmatas. Rkstīšana notiek mediuma transā vai pie skaidras apziņas. Sapņa pircējs iegūst ilgoto vēsti. Metodes trūkums - nevar mirušo redzēt un nevar to aptaustīt. Jūs domājat, ka mirušo aptaustīt gan nebūs iespējams? Nesteidzaties ar secinājumiem. ...

9.vieta - Sapņu pārdevēji piedāvā pat seksu ar mirušā garu (un tā nav nekrofīlija). Mediumi apgalvoja, ka tumsā mirušā gars var materializēties uz kādu laiku. Grāmatā "Pseudoscience and Extraordinary Claims of the Paranormal" Jonathan C. Smith min piemēru, kad kāds vīriešu kārtas mediums palīdzējis atraitnēm pa tiešo - caur seksu tumšā istabā - komunicēt ar saviem mirušajiem vīriem. Vienreiz šādas tikšanās laikā nejauši iedegusies gaisma un istabā kļuva redzams kails mediums (joprojām savā turbāna cepurē). Viņš vēlāk esot paskaidrojis, ka viņpasaules būtne viņu "klonēja, lai materializētu saskarsmi. Palika neskaidrs, kāpēc "viņpasaules būtne" neklonēja sievietes vīru. Iespējams, ka izmisušajām atraitnēm kādu laiku pietika ar šo paskaidrojumu. Tomēr vēlāk vairākām atraitnēm tika atklāta viena un tā pati vaginālā infekcija.
Sapņu pārdevēji ieviesa citu seksuālo kontaktu pakalpojuma inovāciju. Ja mirušais nematerializējas, kā ķermeņa matrice atklāti var tikt izmantots paša mediuma ķermenis. Mirušā gars (dvēsele, spoks) ieiet mediuma ķermenī un sērojošais var izjust fizisku kontaktu ar savu mīļoto. Šāds sižets atspoguļots arī plaši pazīstamajā filmā "Spoks". Ekstrasense Oda (attēlo Vūpija Goldberga) piedāvā ieiet savā ķermenī mirušā Sema garam (attēlo Patriks Sveizijs), lai viņa mīļotā Mollija (Denija Mūra) varētu sajust Sema maigumu no viņpasaules. No realitātes viedokļa Mollijai nācās "maigoties" ar ekstrasensi Odu, iedomājoties, ka tas ir Sems. Nezinu, cik aktīvi mediumi piedāvā savu ķermeni seksuālam kontaktam ar klientu, kurš tiem ir izteikti nepievilcīgs, taču, ja viņi patiešām to dara, tad novērtēju viņu pašuzupurēšanos ar 9.vietu mūsu rangu tabulā.

8.vieta - čennelings vai regresīvā hipnoze. Subjekts "tiek pārcelts" dzīvē starp dzīvēm vai "viņā saulē", kur satiek savu paziņu garus vai "enerģētiskos kūļus". Šāda veida pakalpojums atspoguļots trīs latviešu valodā tulkotajās Maikla Ņūtona grāmatās: Dvēseļu ceļojums, Dvēseļu liktenis, Dzīve starp dzīvēm. Lai gan kritiķi saka, ka tās ir tikai hipnotiskā transa fantāzijas, sapņu pircēju acīs metodei tikpat kā nav trūkumu. Izņemot vienu: ķermenisku sajūtu kontakta iztrūkums ar mirušo tuvinieku. Ak, jā - vēl nākas maksāt sapņu pārdevējam-hipnotizētājam, jo bez viņa nevar veikt ceļojumu pie saviem tuvajiem.

7.vieta. Ir iespēja meklēt palīdzību  pie sava garīdznieka, uzdodot viņam jautājumu, kā jūsu radinieks viņā saulē varētu justies. Vairāk vai mazāk katrs garīdznieks kaut ko atbildēs. Taču viena metode ir labāka - tieša komunikācija ar mirušo ar radiouztvērēja palīdzību. Metodes izstrādes pamatos ir mūsu tautietis Konstantīns Raudive. Metodes trūkums - jāsamierinās ar ļoti aptuvenu apstāstījumu vai pat kaut kādiem burkšķiem un tarkšķiem. Nav dzirdama mirušā balss visā tās košumā un nav iespējams vest intelektuālākas sarunas. Balss īpašnieks nav identificējams un var apšaubīt, ka tas nāk no kādas dzīvības formas. Kritiķi saka, ka runu dzird tikai tas klausītājs, kurš te ļoti vēlas kaut ko sadzirdēt (savādāk izsakoties - virtuāls efekts - mirušā balss nāk no paša klausītāja galvas). 7.vieta ir par metodes popularitāti, modernās tehnikas izmantošanu un vieglo pieejamību.


6.vietā ir iespēja parunāties ar mirušā radinieka spoku, kurš ik pa brīdim parādās savā dzīves vai bojā ejas vietā. Mirušais radinieks visbiežāk apciemo dzīvos nakts laikā, kad tie ir pusnomoda-pus-snauduļojošā stāvoklī. Metodes trūkums: snaudošais, kurš uzskata sevi par pilnīgi skaidrā nomodā esošu, visbiežāk gan nevēlas ilgstoši sarunāties ar komunikablo spoku. Bet ir izeja: ja pašam komunicēt ir bailes, var izsaukt spoku medniekus, kas to izdarīs jūsu vietā.

5.vietā narkotisks "trips". Narkotiku transa laikā cilvēki ir redzējuši savus mirušos radiniekus vai kādus citus garus. Ar savu mirušo gariem sarunājās ieziemieši dažādās pasaules malās šamaniski-halucinogēno seansu laikā. 
Mazliet ekstrēmāka metode - novest sevi līdz alkohola delīrijam. Alkohola delīrijā nereti rādās mirušie. Taču arī šai gadījumā mirušos redzošie izrāda pārliecinātu pretestību ar tiem sarunāties. Saskarsme ar mirušajiem delīrija laikā ir tik dziedinoša, ka ar alkohola atkarību daudzus gadus sirgstošais beidzot sāk nopietni apsvērt griešanos pie ārsta. Metodes trūkums: uz narkotiku "tripiem" tas gan neattiecas.
Jūs jautāsiet: kāds sakars alkoholam un narkotikām ar sapņu pārdevējiem? Alkohola un narkotiku pārdevējiem ir šis tas kopējs ar sapņu pārdevējiem - šīs ķīmiskās vielas, kuras tie pārdod, provocē sapņus un labu garastāvokli, vai arī sapņus ar ne tik labu garastāvokli.

4.vietā - metode, kurā atbildes no viņpasaules atrod lasot spontāni izvēlētās vietās Bībelē vai kādos citos rakstos (kaut vai Džeima Džoisa grāmatā "Uliss"). Uzdodiet savam mirušajam radiniekam jautājumu un uz labu laimi atveriet kādu lappusi un spontāni izvēlaties kādu rindkopu. "Nejauši" izvēlētā rindkopa arī būs jūsu mirušā paziņas atbilde un dzīves padoms. 4.vietu metode izpelnījās ar to, ka "mirušā atbildes" ir ļoti dziļas, metaforiskas un saprātīgas. Metodes trūkums - nav dzīvās komunikācijas ar mirušo.

3.vietā - sava mirušā radinieka vai mīļotā mājdzīvnieka klonēšana, kuru apsola jauna reliģiska kustība Raelieši ar savas firmas "Klonaid" palīdzību. Vislabāk tas der cilvēkiem ar sliktām iztēles spējām. Kā ziņoja portāls delfi, ir sapņa pircēji, kas griezušies pieraeliešiem, lai klonētu mirušos radiniekus. Metodes trūkums: nav pierādījumu, ka raelieši spēj cilvēka klonēšanu veikt. Kritiķi saka, ka klons būs pavisam cita personība, neskatoties uz ģenētisko līdzību. Jāgaida arī, kamēr klons no zīdaiņa izaugs par pieaugušo. Bet atcerēsimies - te runa ir par sapni, kurā cilvēki vēlas domāt, ka izveidotais klons ir tā pati persona, kā mirušais. Daudzi klienti labprāt pērk šo sapni un gaida "Klonaid" tehnoloģiju attīstību.

2.vieta - tikšanās ar mirušo šajā pasaulē, kad tas ir atgriezies uz zemes jaunā inkarnācijā. Tā Tibetas budismā atrod kārtējo reizi pārdzimušos Dalailamu un Pančenlamu. Arī citās valstīs, tai skaitā Latvijā, daži cilvēki spontāni atpazīst savus pārdzimušos radiniekus. Piemēram, kāda sieviete Latvijā atpazina savu mirušo dēlu Edgaru citā ļoti līdzīgā ķermenī pārdzimušajā Ērikā (žurnāls "Ievas stāsti" rakstā "Patiess stāsts: Dēls pēc nāves apciemo māti", Nr. 16 (146) 2010., 30.07-12.08.).
Tikmēr Grigorijs Grabovojs šai procesā ieviesa jaunu inovāciju. Mirušā pārdzimšanu virza nevis karmas rats, bet viņš pats (kā jau Jēzus Kristus otrā inkarnācija). Tikai par 800 latiem varat griezties pie Grigorija un viņa fenomenālo koncentrācijas spēju rezultātā jūsu mirušais radinieks atdzīvosies šajā saulē materiālā ķermenī. Metodes trūkums - mirušais radinieks var materializēties jebkurā pasaules malā. Tas ir jāatrod un ar to vēl ir jāizveido kontakts, jo atpazīšanas reakcijas var būt traucētas. Un kā gan savādāk - iedomājaties, ko jūs teiktu, ja jums kādu dienu pienāktu klāt nepazīstama sieviete un svešvalodā teiktu, ka jūs esat Grabovoja atdzīvinātais/atdzīvinātā viņas dēls vai meita, jo esat ļoti līdzīgs/līdzīga.
Daži sapņu pircēji palika neapmierināti ar šī pakalpojuma kvalitāti, uzskatot, ka Grabovojs tos apkrāpis (vai arī atdzīvinātajam ir kāds prāta defekts). Es neesmu pārliecināts, ka šī sapņa pircēji pārstāja ticēt šādas atdzīvināšanas iespējai principā.

1.vietā ir metode, kuras vēl nav, bet kuru izsapņosiet jūs paši un ieviesīsiet kā sapņu pārdošanas biznesa inovāciju. Tas var būt tāds pakalpojums kā, piemēram,
  • regresīvās hipnozes laikā aizlidot ar lidojošo šķīvīti uz citu dimensiju, kurā atrodas visi, visi radinieki. Tas iziet no pieņēmuma, ka pagātne un nākotne eksistē paralēlās dimensijās. Un kādēļ gan mirušie nevarētu atrasties citā dimensijā uz citas planētas?
  • ar psihiskās enerģijas palīdzību materializēt atmiņu tēlus fotokartiņās vai audio ierakstos (ja jau sapņu pārdevēji izdomāja, kā fotografēt auras, tad kāpēc gan nevarētu fotografēt garīgo pasauli un atmiņas?);
  • izveidot mirušo radinieku avatarus datorā, kuri virtuālajā telpā eksistēs mūžīgi un atbildēs uz visiem uzdotajiem jautājumiem (tādas gudri runājošas datorprogrammas jau eksistē kā, piemēram, Project lifelike);
  • pārnesties ar jūsu izgudrotu "laika mašīnu" pagātnē, kur klienti par attiecīgu samaksu varētu izrunāties pēc sirds patikas. Ar sapņu pircējiem var izmantot argumentu, ka fiziķi neredz teorētiskus šķēršļus šādai iespējai;
  • u.c.ļoti radošas sapņu biznesa inovācijas.
Patiešām, pasaule ir jautra un te nemaz nav garlaicīgi, ja talkā nāk sapņi. Sapņi padara dzīvi raibu. Dzīvosim sapnī un pelnīsim sapnī! Nauda - tas ir vienīgais kontakts ar īstenību visiem sapņu pircējiem un sapņu pārdevējiem.

Līdzīgās ziņas:
Sapņu pircēju pieprasījuma TOP 10 novembrī.

    1 komentārs: