trešdiena, 2012. gada 5. septembris

Biorezonanse, Metatroni, SENSITIV IMAGO 500 - cik tas zinātniski?

Kas vispār ir biorezonanse?


Atrodam biorezonanse.lv aprakstu: "1975.gadā, vācu zinātnieks Dr. Fritz Popp veica pirmos divus atklājumus par BRT, kad viņš atklāja, ka DNS ir pirmā uzbūve, kas raida iekšējos signālus. Ķermenim caur EM signāliem izdalot fotonus, DNS instruē šūnas, kā ritmiski un harmoniski funkcionēt. Šis process sākas ar ieņemšanu un turpinās visu cilvēka dzīves laiku.
Otrais atklājums tika izdarīts 1978. gadā, kad Austrālijas zinātnieks Ross Adey atklāja ķermeņa otru komunikācijas centru. Viņš novēroja, ka šūnu membrānas svārstās, jeb rezonē, atkarībā no šūnas, izveido "bioloģisko logu"(biological window), ko pazīst arī kā "Adeja logu". Katram "logam" ir izmērāmas un definējamas frekvences, amplitūdas un fāzes, kurām ir atšķirīgi diapazoni, kas projicēti uz dažādām viļņa īpašībām. Informācijas pārraidīšanai un aktivitāšu pielāgošanas veicināšanai var tikt izmantots tikai aktīvs "logs". Tas veido dabīgo atlasi šūnās un audos. Izmainot sistēmas bioloģisko logu, notiek funkcionālas izmaiņas, ko sauc par fāžu izmaiņām. Šīs izmaiņas palīdz organismam pielāgoties vides izmaiņām vai nu endogēni (no organisma iekšpuses), vai eksogēni (no organisma ārpuses). Šo atklājumu rezultāts nozīmē, ka DNS un šūnu membrānas organismā ir gan EM biokomunikācijas pārraides, gan uztveršanas centri. Šie divi centri uztur kārtību un integritāti, pat tad, kad EM lauki ārpus ķermeņa ir daudz intensīvāki. Tie pārveido iekšējo sinhronizāciju (saistīto indukciju stāvokli); organizē šūnas aktivitātes ar lielākām mūsu orgānu bioloģiskām vienībām un, kas ir vēl svarīgāk, rada dabīgo atlasi, lai novērstu mūsu orgānu pārāk lielu izmantošanu. Kamēr šie centri strādā pareizi un komunikācija starp audiem, orgāniem un apakšsistēmām nav ietekmēta, vai traucēta, ķermenis uztur darbību, integritāti, sinhronitāti un dabisko atlasi. Ja dabiskā selekcijā pataloģiskie aspekti ir pauduši, vai nodevuši signālu un organisms tos nav apmierinoši apstrādājis, pielāgošanās spējas ir apdraudētas, kas noved pie funkcionāliem traucējumiem un slimībām.


Kas ir biorezonanses diagnostiskā aparatūra, kā SENSITIV IMAGO 500?

SENSETIV IMGO 500 "Cilvēka organisma diagnostika tiek veikta ar diagnostikas aparāta palīdzību, kas tika radīts pamatojoties uz datiem par to, ka šūnas, audi un orgāni ir struktūras, kam piemīt precīzas bioelektriskās īpašības. Izdevās eksperimentāli pierādīt, ka tie spēj ātri un dziļi mainīties patoloģisko procesu gaitā.
sensitiv imago aparatūra, vs888Elektroni un elektromagnētiskie lauki vada enerģiju un informāciju. Esot par sava veida degvielu visiem dzīvības procesiem, elektromagnētiskais lauks uztur normālu šūnu fizioloģisko stāvokli - homeostāzes stāvokli. Dzīvības procesi, kas norisinās organismā, rod savu atspulgu mums jau sen zināmos elektrokardigrammā, elektroencefalogrammā, elektromiogrammā.
Dažādas slimības, slimību ierosinātājus ir iespējams fiksēt ar biorezonanses (NLS) diagnostikas palīdzību, kā arī sākotnējā stadijā notiekošās izmaiņas procesu norisi, tātad izmaiņas, kas tikko sākušās atomu un šūnu līmenī.
Aparāts noņem rādījumus no organisma (augstāk minētās elektromagnētiskās skalas), un salīdzina tās ar datu bāzē esošajām skalām, sakrišanas gadījumā notiek biorezonanse, un konkrēta saslimšana tiek ietverta gala atzinumā, t.i. tā tiešām eksistē organismā. Šis process ir līdzīgs produktu svītru kodu salīdzināšanai pie kases lielveikalā. Pie tam, visus organisma procesus Jūs varēsiet pats redzēt uz monitora ekrāniem izmeklēšanas gaitā. ".

Izmeklēšanu izcenojums:
Pamata*Akcijas
Pirmreizēja izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO un ārsta konsultācija25,0020,00
Atkārtota izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO10,408,00

*Pensionāriem un bērniem 10% atlaide
Pirmreizēja izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO un ārsta konsultācija22,5018,00
Atkārtota izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO9,007,20

Atlaide invalīdiem, maznodrošinātiem un trūcīgajiem uzrādot apliecību
Pirmreizēja izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO un ārsta konsultācija15,0012,00
Atkārtota izmeklēšana ar SENSITIV IMAGO6,004,80

*Akcija spēkā līdz 31.08.2012  

Vietnē http://pavasarastudija.1w.lv/  bioloģe, speciāliste veselības saglabāšanā ar dabīgo (suplementoloģe, nutricioloģe) Rita Ašmane raksta šādi:


"Tavai „Laimes terapijas” sadaļai „Veselība un harmonija” mums ir 4 gadu pieredze darbā ar gudru, mūsdienīgu biorezonanses aparatūru, kas nolasīs no Tava organisma 12 orgānu sistēmām informāciju par to, kā jūtas Tavas šūniņas:

1.   cik tās padzirdītas (70% mēs taču esam ūdens!),

2.   cik tās tīras,

3.   cik tās paēdušas,

4.   kas tam trūkst, lai tās būtu mundras, darbīgas un laimīgas,

5.   kādas uzturvielas dotajā brīdī nepārstrādā( ko Tev ēst ir par apgrūtinājumu),

6.   kādi orgāni ir pārslodzē un kāpēc, kādi-slinko un kāpēc,

7.   kādā secībā, ar kādiem līdzekļiem veikt organisma attīrīšanu.

Tieši par to Inese raksta savā grāmatā ”Ieelpo laimi un mīlestību”: „ Pats svarīgākais ir iztīrīt organismu, lai tas mums varētu netraucēti paziņot, kas tam ir vajadzīgs”. Kad pēc mūsu ieteikumiem Tu to izdarīsi, kad triljoniem Tavu šūniņu smaidīs , tad smaidīsi arī Tu pati. Un Tu jau saproti, ka mīlēt sevi nozīmē arīdzan apzināties, ka tas ir Tavs katras dienas uzdevums rūpēties par savu dvēseles un gara mājokli-savu no Dieva brīnišķīgi radīto ķermeni."

Kas ir "METATRONS"?

Ar "METATRONU" varam maksimāli īsā laikā 1,5-2 stundās:
1) pārbaudīt visu 12 orgānu sistēmu darbības efektivitāti un novērtēt pielāgošanās spējas (imunitāti) orgānu un pat šūnu līmenī,
2) noteikt CĒLOŅUS veselības novirzēm no normas, piem., alerģisko reakciju iemeslus,
3) redzēt bioķīmiskos procesus organismā (asins aina, cukura, holesterīna, bilirubīna līmenis),
4) atklāt (ar biorezonanses vilni) sliktas pašsajūtas izraisītājus, organismā esošos vīrusus, baktērijas, sēnīšu, vienšūņu un daudzšūņu formas,
5) prognozēt veselības sakārtošanas etapus,
6) izstrādāt individuālu programmu orgānu funkciju sakārtošanai, atjaunošanai, izmantojot dabiskus, bioloģiski aktīvus produktus,
7) pārbaudīt lietojamo zāļu, homeopātisko, fitopreparātu, saderību ar organismu, to lietderības koeficientu,
8) noteikt alergēnus un pārtikas produktus, kuri rada papildus slodzi organismam, dot ieteicamo pārtikas produktu sarakstu,
9) sekot izmaiņām, veicot atkārtoto izmeklējumu.

Kāpēc būtu jāizvēlas izmeklējums ar METATRONU nevis ar citu biorezonanses aparatūru?
Tāpēc, ka ar METATRONU ir iespējams noteikt 30 parazitāro sēņu klātbūtni organismā. Tas ir ļoti būtiski, jo klasiskajā medicīnā nav izstrādātu metožu parazitāro sēņu klātesamības noteikšanai, bet tās, kā zināms, darbojas visos hroniskos un onkoloģiskos procesos.Tās laicīgi konstatējot, piemeklējot pretsēņu programmas, tādējādi izsargāsimies no šāda veida saslimšanām."

Sapņu kritiķu un skeptiķu viedoklis.

Biorezonanses metodiku darbībā varam redzēt raidījumā "Dzīvīte".  Raidījuma laikā redzam, ka pacients tur vienu elektrodu rokā, bet uz otra uzlicis plaukstu. Ar manu skeptiskā ārsta aci tas izskatās apšaubāmi, ka var iegūt tik daudz datu no visām orgānu sistēmām. Jāatgādina, ka audu bioresonance-2010elektromagnētisko lauku var reģistrēt tikai tiešā orgāna tuvumā. Muskuļu elektromagnētisko lauku reģistrē ar elektromiogrāfiju (EMG), kas reģistrē tikai to muskulatūras grupu, pie kuras elektrods piestiprināts. Ja elektrods piestiprināts pie kājas, tas "neķer" elektromagnētiskās svārstības no roku muskulatūras. Elektrokardiogrāfija (EKG) reģistrē sirds muskulatūras elektromagnētiskās svārstības (piedevām, katrai sirds daļai piestiprina savu elektrodu, reģsitrējot elektrisko darbību vai nu uz sirds pamatnes, galotnes, kambariem). EKG nereģistrē, teiksim, smadzeņu elektrisko strāvu, jo smadzenes ir "par tālu". Savukārt, elektroencefalogrāfija (EEG) reģistrē smadzeņu elektrisko darbību. Un arī tad smadzenēm piestiprina daudzus elektrodus pa visu galvu. No tā var secināt, ka biorezonanses elektrodi varētu reģistrēt tikai roku muskulatūrā notiekošo.

Otrkārt, ne EMG, ne EEG, ne EKG nereģistrē tiešā veidā alerģijas, iekaisumus, asins ainu, un ne tik mikrobu veidus. Un kur nu vēl atšķirt mikrobus no sēnītēm (ko var veikt tikai mikrobioloģiskā laboratorijā) . To, ka aparatūra varētu atšķirt miljardiem elektromagnētisku kūļu, kas nesas cauri zarnu, aknu, liesas, nieru, tauku, muskuļu, mikrobu, vīrusu, sēnīšu šūnām un spēt visu šo informāciju atšķirt vienu no otras - grūti noticēt tik advancētām, Nobela prēmijas vērtām tehnoloģijām. Tomēr aparāts sensitive imago 500 tik sarežģīts neizskatās:




Treškārt, raidījumā varam redzēt, ka iekšējo orgānu attēli ir kompjūtera uzzīmēti, nevis reāli, kā zinātniskajās datortomogrāfijas un ultraskaņas izmeklēšanas metodēs. Biorezonanses aparatūra it kā rāda mirgojošus punktiņus uz uzzīmētajiem iekšējo orgānu attēliem. Ultrasonogrāfijā ārsts izmeklē katru orgānu atsevišķi. Tāpēc viņam "jābraukā" pa visu vēderu, kamēr tiek notverta atstarotā ultraskaņa no katra orgāna. Un ultrasonogrāfa monitorā redzams īstā orgāna attēls. Savukārt, kopjūtertomogrāfijā vai magnētiskās rezonanses tomogrāfijā aparātā ir jāaievieto viss cilvēka organisms, lai varētu notvert visu reālo orgānu izskatu.


Ko tad īsti var biorezonanse (?) - tāds ir jautājums?

Pie metodes kritiķiem atrodam (piem., vikipēdijas enciklopēdijā), ka biorezonanses terapija tiek pieskaitīta pseidozinātnēm. Tās efekts pielīdzināms placebo efektam uz cilvēka apziņu. Tas nozīme, ka visas sajūtas rodas no iesuģestētas ilūzijas.

Līdzīgās bloga SP ziņas

Nutriciologs Sigitas Teišerskis un iekārta "Diagnostika Nova"


4 komentāri:

  1. Izklausās, ka bloga autors ir tīrs materiālists. vai tad neko ārpus ar acīm saskatāmā , rokām aptaustāmā dzīvē nav nācies pieredzēt?? Varbūt jāpalasa mūsdienīgākas grāmatas par pēdējiem pētījumiem bioloģijā, kvantu fizikā??

    AtbildētDzēst
  2. Šobrīd zinātne ir tikai materiālistiska, jeb , pareizāk, fizikālistiska. Piemēram, fizikālās enerģijas (elektromagnētiskie viļņi, gaismas fotoni) ir bez masas un tātad nemateriāli. Tomēr nekādu pētījumu bioloģijā par neko materiālu neeksistē. Jebkura bioloģiska sistēma ir molekulu kopums (DNS + olbaltumi + lipīdi). Respektīvi, tā ir pseidozinātne, ko daži biologi uzdod vēlamo par patieso. Zinātnē eksistē diskusijas, vai domas ir materiālas jeb nē, tāpat kā datora informācija, jeb Power Point prezentācijas attēls uz sienas ir materiālistisks. Esmu informēts par šiem pētījumiem, man ir pastāvīga informācijas plūsma par visu jaunāko un es pats aktīvi pēti gan zinātniskos, gan pseidozinātniskos pētījumus.
    Irēnai pašai ir jāpamācās atšķirt zinātni no pseidozinātnes, palasot par šīm atšķirībām speciālus rakstus.
    http://plato.stanford.edu/entries/pseudo-science/

    http://www.forbes.com/sites/emilywillingham/2012/11/08/10-questions-to-distinguish-real-from-fake-science/

    http://blogs.scientificamerican.com/doing-good-science/2011/10/04/drawing-the-line-between-science-and-pseudo-science/

    AtbildētDzēst
  3. Šausmīgs gudrītis runā par lietām, kuras īsti neizprot...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Komentára saturs noráda, ka nemákat argumentét. Ja Jús mákat domát zinátniski vai kritiski, bija jábút Júsu argumentiem par labu metodes zinátniskumam, efektivitátei un atšķirībai no ticības diagnostikas un dziedniecības.

      Dzēst