svētdiena, 2012. gada 9. decembris

Bībeles dīvainības: pa zemi kādreiz klaiņoja Dieva dēli, milži un dažādi mitoloģiski nezvēri

Lasot bībeli sastopamies ar dažādām dīvainībām, kas radušās no seno jūdu pasakām un teikām, bet kuras mūsdienu sapņu pārdevēji-priesteri, skaidrojot, ka bībelē viss ir patiesība, pūlas apiet, ieviešot jaunus izdomājumus.





"Un notika, kad cilvēki sāka vairoties virs zemes un tiem dzima arī meitas,
2 tad Dieva dēli vēroja, ka cilvēku meitas bija skaistas, un tie ņēma tās sev par sievām, kas tiem labāk patika.
3 Tad Dievs sacīja: "Mans Gars nevar mūžīgi būt ar cilvēku, jo tas ir miesa. Viņa mūžs lai ir simts divdesmit gadi."
4 Tanīs dienās milži bija zemes virsū, arī pēc tam, kad Dieva dēli bija gājuši pie cilvēku meitām un tās bija dzemdējušas bērnus. Tie bija varoņi, kas bija senlaikos, vīri ar vārdu.
5 Kad Dievs redzēja, ka cilvēku ļaunums augtin auga zemes virsū un ka viņu sirdsprāta tieksmes ik dienas vērsās uz ļaunu,
6 tad Dievam kļuva žēl, ka Viņš cilvēku zemes virsū bija radījis, un Viņš Savā sirdī ļoti noskuma.
7 Un Dievs sacīja: "Es iznīcināšu no zemes virsus cilvēku, kuru Es esmu radījis; cilvēku līdz ar lopiem un rāpuļiem, un putniem gaisā, jo Man ir žēl, ka Es tos esmu radījis."
8 Bet Noa atrada labvēlību Dieva acīs.".
No http://www.bibelesbiedriba.lv



Pirmkārt, izrādās, ka zemi apdzīvoja Dieva dēli. Hmm..., bet mūsdienu kristietība apgalvo, ja Jēzus Kristus bija vienīgais Dieva dēls uz zemes.

Otrkārt, Dieva dēli ņēma cilvēku meitas par sievām un atstāja pēcnācējus. Tātad Dieva dēli bija fiziskos ķermeņos, kas kāroja pēc sieviešu skaistuma. Tas nozīmē, ka viņi izjuta primitīvo seksuālo iekāri, ... blenžot uz cilvēku sieviešu seju, kājām, krūtīm un dibeniem..

Treškārt, no pēcnācējiem vai nu kaut kādu iemeslu dēļ nekas nesanāca, vai arī kādu citu iemeslu dēļ Dievam palika žēl par cilvēku savairošanos un Viņš izlēma visus iznīcināt, izņemot Noa. Vai tiešām Dieva dēliem bija tik slikti gēni?

Tad vēl pa zemes virsmu klaiņoja nez kādi milži. Nav skaidrs, vai tie bija tie Dieva dēli, vai kāds cits cilvēku rases paveids.

Piedevām, šie nav vienīgie neparastie (lasām - pasaku) personāži. Bībelē sastopami vēl daudzi neparasti zvēri un monstri (skat. 10 neparastākie Bībeles monstri):

The Satyrs ( Isaiah 13:21)
7.satyr

The Cockatrice (Jeremiah 8:17)


8.cockatrice

Neskatoties uz visiem šiem pasaku un mītu personāžiem Bībele bija un joprojām paliek pārdotākā patiesības grāmata pasaulē. Tas ir sapņu pārdevēju veiksmes stāsts grāmatu izdevniecības biznesā, ideoloģijas nodrošināšanā un savas profesijas legalizācijā vienlaicīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru