otrdiena, 2011. gada 27. septembris

Nutriciologs Sigitas Teišerskis un iekārta "Diagnostika Nova"


http://www.inlighthouse.lv/ un Vēstījumi.lv ievietots sludinājums:


Visa organisma datordiagnostika 


27.septembris. Visa organisma datordiagnostika

Visu orgānu izmeklēšana ar unikālu šūnu bioinformācijas noteikšanas metodi (nosaka nutriciologs Sigitas Teišerskis, iekārta "Diagnostika Nova"):
• Smadzeņu un nervu sistēmai;
• Sirds un asinsrites sistēmai;
• Elpošanas sistēmai un elpvadiem;
• Gremošanas sistēmai (barības vadam, kuņģim, aizkuņģa dziedzerim, aknām, žultspūslim, tievai un resnai zarnai utt.);
• Reproduktīvai un urīnceļu sistēmai;
• Imūnsistēmai;
• Endokrīnai sistēmai.

Nosaka:
• Akūtus un hroniskus iekaisumus;
• Baktēriju, vīrusu un parazītu aktivitāti;
• Vielmaiņas traucējumus;
• un citus.

Metode ļauj ātri un precīzi noteikt iekšējo orgānu traucējumus – uzrādot ne tikai esošos, bet arī tendences.
Izmeklējumiem nav nepieciešama speciāla sagatavošanās. Izmeklēšanas laikā nav apstarošanas un tā ir nekaitīga.
Klients datora ekrānā var novērot savu orgānu stāvokli un rezultātus iegūst izmeklēšanas laikā un pēc tā.
Pēc veselības traucējumu noteikšanas, tiek rekomendēta individuāla atveseļošanās programma ar dabīgiem preparātiem, atjaunojot veselību visā organismā.
Visa organisma datordiagnostikas cena: 15 Ls
Informācija un reģistrācija: 29435539
Norises vieta: K.Valdemāra 34-3 (namrunim zvanīt Nr.3 SIA "Universum"), 3.stāvs.
Ieeja no ielas, blakus "Latvijas Balzāms" veikalam.

Kā notiek
Izmeklējamajam tiek uzlikts uz galvas kronis ar īpašiem sensoriem, rokās tur speciālus elektrodus un basas kājas uzliek uz īpašām elektrodu plāksnēm. Tās nosūta elektromagnētiskos signālus un apmēram 3-5 min. laikā tiek reģistrētas rezonanses pētāmajos orgānos un audu šūnās. Datora ekrānā cilvēki var novērot organisma stāvokli. Izanalizējot iegūtos datus, datorprogramma piedāvā rezultātus un secinājumus – atkarībā no veselības traucējumiem un to pakāpēm. Saskaņā ar noteikto organisma veselības stāvokli tiek noteikta individuālā atveseļošanās programma.
Izmeklēšanas dati tiek saglabāti, lai pie atkārtotas izmeklēšanas veiktu salīdzinājumu, kas atveseļošanās programmas laikā ir mainījos visā organismā, sistēmās un orgānu stāvoklī. Novērtējot to, tiek rekomendētas turpmākās darbības.
Izmeklēšana tiek veikta ar pašu jaunāko aparātu, kas atbilst Eiropas Savienības standartiem un kuram ir Eiropas Savienības (CE) sertifikāts.
Metodei nav analoga, salīdzinājumā pēc drošības un klienta ieguvuma.
Vidusmēra cilvēks, kurš vēlas iegūt pilnīgāku priekšstatu par savu veselības stāvokli, vai, lai atrastu īsto cēloni slimībām, ir spiests pavadīt vairākus mēnešus, apmeklējot dažādas iestādes, gaidot rindās, kuras ne vienmēr ir patīkamas, vai dārgas un reizēm pat kaitīgas veselības jomā. Šajā periodā veselības stāvoklis turpina pasliktināties un cilvēks nesaņem savlaicīgu palīdzību.
Šī metode dod iespēju īsā laikā (apmēram 30 min), lai iegūtu detalizētu informāciju par visiem orgāniem un sistēmu funkciju traucējumiem, kā arī tikai nosliecēm uz tiem.

Kaspars, 29435539, kaspars@inlighthouse.lv

Sapņu kritiķa jautājumi:

1) Kāpēc datu par iekārtu "Diagnostika Nova", tās uzbūvi, darbības principiem nav sastopami internetā? Kur atrodami zinātniskie pētījumi par "Diagnostika Nova" iespējām?
2) Uz kādiem fizikāliem procesiem notiek datu apstrāde? Piemēram, rentgenogrāfija un kompjūtertomogrāfija izmanto rentgenstarus, kas iet cauri audiem un dažādi atstarojas vai absorbējas. Uz šo staru darbības pamata tiek iegūts kaulu attēls. Magnētiskā rezonanse (MRT) izmanto šūnu magnētiskā lauka reģistrāciju. Pozitronu emisijas tomogrāfija (PET) reģistrē emitētos fotonus. Elektromagnētiskie signāli sirds muskuļu šūnās medicīnā tiek reģistrēti ar EKG (elektrokardiogrāfiju), smadzenēs ar EEG (elektroencefalogrāfiju), muskuļos ar EMG (elektromiogrāfiju), bet kā iegūst kopējo organisma elektromagnētisko strāvojumu vai atsevišķas šūnas elektromagnētisko lauku, elektrodus novietojot tikai uz galvas, rokām un kājām? Kā no ekstremitātēm var iegūt elektromagnētisko lauku, kas nāk, teiksim, no urīnpūšļa? Piedevām atšķirtspēja ir tāda, ka nosaka pat saslimšanas "tendences"! Attēlam jābūt arī telpiskam, lai nejuktu ar citiem orgāniem pa ceļam.
3) Kāpēc speciālists saucas "nutriciologs ", nevis radiologs?
4) Kā var noteikt "iekšējo orgānu traucējumu tendences" un kādi konkrēti šūnu procesi šai gadījumā tiek reģistrēti? 
5) Ja iekārta "Diagnostika Nova" nosaka visas, visas saslimšanas visos orgānos, kā to visu (visas slimības) var izārstēt ar "dabiskiem preparātiem"?
6) Ko nozīmē, ka "metodei nav analoga"? Kāpēc tad nav analogas iekārtas pasaules medicīnas iestādēs?
7) Kāpēc it kā uz fizikāliem procesiem balstītas diagnostikas reklāma atrodas tādās ezotēriskās vietnēs kā, piemēram, "Vēstījumi.lv"?
8) Ko īsti apliecina minētais "Eiropas Savienības sertifikāts"? Kas to iedevis? Uz kādu speciālistu atzinuma pamata?
9) Vai viss tas neskan kā brīnišķīgs sapnis - ātra visu orgānu sistēmu diagnostika, atsverot visu oficiālās medicīnas iestāžu diagnostiko aparatūru, un pilnīga atveseļošana ar pilnīgi dabiskiem līdzekļiem?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru