sestdiena, 2010. gada 16. oktobris

Sapņu pārdevēju CV paraugs: Alberts Ignatenko. Biznesa inovācija: mākoņu izdzenāšana par 1 miljonu latu.


Aleksejs (Alberts) Venedikta d. Ignatenko (dzimis 1943. g. 4. martā Ukrainā) – Pasaules Informatīvi distributīvās universitātes viceprezidents, šīs universitātes Čehijas nodaļas, kā arī Čehijas Informacioloģijas akadēmijas un Starptautiskā labdarības fonda “XXI gadsimta Cilvēka sagatavošana” prezidents, Starptautiskās Sabiedrības “Eiropas Māja” viceprezidents, sociāli ekonomiskās sadarbības ar tautu draudzības Pasaules mājas ģenerāldirektora pirmais vietnieks, piecu akadēmiju akadēmiķis, filosofijas doktors un granddoktors, bioloģijas un energoinformatīvo zinātņu doktors, Briseles Karaliskās universitātes asociētais profesors.
       Akadēmiķis Ignatenko – zinātnieks-kosmists, aktīvs sabiedrisks darbinieks un apgaismotājs ar pasaules vārdu, kurš devis izcilu ieguldījumu Pasaules Sabiedrības garīgi tikumiskās informatizācijas attīstībā, Kosmohumānistiskās Mācības un jaunu zinātnisku virzienu – kosmoeniopsiholoģijas, kosmo-psihoenergosuģestoloģijas, kosmoenioufoloģijas, kosmoeniomedicīnas, kosmoeniomākslas, kosmoeniopedagoģijas, kosmoeniosporta – pamatlicējs.
       Viņam piemīt fenomenālas psihoenergo-informatīvas spējas:
    http://photo2.poga.lv/photos/0611/1111/dainis39/2562193275_b.jpg
  • Distancēta klimata regulēšana (mākoņu izkliedēšana un koncentrēšana, dūmu un smoga neitralizēšana, gaisa temperatūras regulēšana);
  • Sarežģītu dzīves situāciju prognozēšana un pārorientācija;
  • Distancēta (neatkarīgi no attāluma) cilvēku orgānu un sistēmu ārstēšana;
  • Distancēts psihoenergoinformatīvs darbs ar sportistiem un komandām;
  • Distancēts darbs personības, kolektīva, valsts psihoinformatīvās aizsardzības radīšanā;
  • Redzes un dzirdes eidētisms (patur prātā 150 un vairāk šifru), ilglaicīga atmiņa (kalendāri pirms 10 000 gadiem);
  • Kontakts apziņas līmenī ar 48 Ārpuszemes Civilizācijām, informatīvajiem laukiem un Visuma Piramīdu (no 1991. līdz 2001. gadam viņu māca Smalkmateriālo Pasauļu Garīgie Skolotāji);
  • bezkontakta energoinformatīvais sitiens Kung-Fu (10 metru attālumā no cilvēka notriec viņu no kājām);
  • distancēta parapsiholoģisko spēju mācīšana citiem;
  • distancēts psihoenergoinformatīvs darbs sociālo kataklizmu novēršanā valstīs un reģionos.

Profesors Alberts Ignatenko ir vairāk nekā 36 Starptautisku kongresu, simpoziju un Starptautisku Salonu dalībnieks, kā arī vairāk nekā 500 zinātnisku publikāciju un četru monogrāfiju autors:
  • “Как стать феноменом?” – Киев, 1991 г., Москва, 1992 г., Бухарест, 1993 г.
  • “Азбука экстрасенса” – Луцк, 1993 г., Бухарест, 1994 г.
  • Источники здоровья – Луцк, 1993 г.
  • Школа жизни – Прага, 1998 г.
  • “Методические пособие к школам Проекта “Формирование Человека и Космогуманистической цивилизации Золотой Век – экология Души, Земли и Космоса” – Днепропетровск, 2001 г.
Parviņazinātnisko, sabiedriskounapgaismotājadarbībuiznākušasvairāknekā 800 publikācijupasaulesliteratūrā unpresē, uzņemtas 27 populārzinātniskasfilmas. Viņš piedalījies vairāk nekā 70 televīzijas un radio pārraidēs 22 Pasaules valstīs. Albertu Ignatenko pazīst kā Nākotnes Cilvēku.
       Par ilggadēju un auglīgu darbu profesoram Ignatenko piešķirti goda nosaukumi:
  • Omskas Mākslas festivāla laureāts – 1988. g.
  • Zelta medaļas “1991. gada labākais Eiropas dziednieks” laureāts – par netradicionālu oriģinālu metodiku izmantošanu alternatīvās medicīnas jomā (apbalvojumu pasniedza UNESCO alternatīvās medicīnas profesors doktors Pīters Zahers (Vācija)).
  • “Jakona Gaļperina prēmijas par izciliem nopelniem tradicionālās (tautas) medicīnas attīstības jomā” laureāts – 1993. g.
  • “Svētā Jāņa Jeruzālemes Hospitālistu Maltas un Rodosas Visuma bruņinieku ordeņa” komandors – no 1996. g.
  • “Anžū Karaliskā nama Zelta Zvaigznes” kavalieris – 1996. g.
  • “Vladimira Vernadska prēmijas par izciliem sasniegumiem un novatoriskiem darbiem energoinformatīvo zinātņu jomā” laureāts – 1997. g. piešķirts nosaukums “Labākais Krievijas dziednieks bioenergoterapijas un prognozēšanas virzienā” – 1998. g.
  • starptautiskā Informatīvi Ekoloģiskā Parlamenta piešķirts Personālais Tituls “Pasaules zinātnes un izglītības Lielais Maģistrs” – Monreāla – Maskava, 1998. g.
  • Starptautiskā konkursa “Pasaules Informaciologu elite” laureāts – 1998. g.
  • “Franča Kafkas vārdā nosauktās Zelta Medaļas” laureāts – Prāga, 1999. g.
  • Par radošu un izglītojošu darbību apbalvots ar “Masarika vārdā nosaukto Zelta Medaļu” – Prāga, 1999. g.
  • Iesvētīts Svētā Konstantīna Lielā Ordeņa bruņinieku kārtā – Prāga, 1999. g.
  • Ordeņa “Zinātne, Izglītība, Kultūra” par izciliem sasniegumiem un jaunrades darbiem energoinformatīvo zinātņu, eniopsiholoģijas un tradicionālās (tautas) medicīnas jomā Kavaliera Zīmes laureāts – Brisele – Maskava, 1999. g.
  • Slovākijas Republikas prezidenta Rūdolfa Šustera kunga apbalvojums ar viņa vārdā nosaukto Piemiņas sudraba medaļu – Bratislava, 2000. g.
  • Ordeņa “Zinātne, Izglītība, Kultūra” par nemitīgu darbu Cilvēces garīgajā vienošanā Komandora Zīmes laureāts – Brisele – Maskava, 2000. g.
  • Starptautiskā izgudrojumu salona Briselē “Brussels Eureka 2000” Zelta medaļas par psihoenrgosuģestīvo metodiku profesionālu sportistu sagatavošanā laureāts.
  • Starptautiskā salona Tokijā “World Genius Concention 2000” “Grand Prix” par autorprojekta “Zelta Laikmeta – Dvēseles, Zemes un Kosmosa ekoloģijas – cilvēka un Kosmohumānistiskas civilizācijas veidošana” īstenošanu un darbu globālajā informatizācijā ieguvējs – Tokija (Japāna), Sofija (Bulgārija).
  • Pirmā starptautiskā informāciju un investīciju salona Zelta medaļas par Kosmohumānistiskās Mācības un zinātnisko novirzienu “Kosmopsihoenergosuģestoloģija”, “Kosmoenioufoloģija” un “Kosmoeniopsiholoģija”, kas izveidojuši jaunu cilvēka apziņas modeli, radīšanu laureāts -  Maskava, 2001. g.
  • Pirmā starptautiskā inovāciju un investīciju salona Zelta medaļas par programmu “Pasaules sabiedrības elites sagatavošana”, “Zemes genofonda saglabāšana” un to īstenošanas metodiku izstrādi laureāts – Maskava, 2001. g.
  • Slovākijas Republikas prezidenta Šustera kunga apbalvojums ar viņa vārdā nosaukto Piemiņas sudraba medaļu – Bratislava, 2001. g.
  • IV Starptautiskā ražošanas īpašuma Salona “Arhimeds-2001” Zelta medaļas par kvalitatīvi jaunu ekspresmetodi cilvēka harmoniskā attīstīšanā un viņa rezerves iespēju izmantošanā laureāts – Maskava, 2001. g.
  • Starptautiskā Salona INPEX-XVII Zelta  medaļas par cilvēka atveseļošanas, atjaunošanas un aktīvā mūža pagarināšanas programmas izstrādi laureāts – Pitsburga, 2001. g.
  • Starptautiskā Salona EURO INTELLECT Zelta medaļas par darbu pasaules sabiedrības globālā garīgi tikumiskā informatizācijā laureāts -  Sofija, 2001. g.
Pēc interneta vietnes "Akvilona" datiem.
Vairāk informācijas interneta vietnē Kosmohumānisma akadēmija.

Alberta Ignatenko grāmatas pieteikums:

PRIEKŠVĀRDS

kaklutparfenomenu300x214.jpg       Jūsu rokās atrodas neparasta grāmata. Neparasta jau tāpēc, ka sniedz ikvienam interesentam reālas iespējas pat mājas apstākļos ne tikai patstāvīgi izmēģināt vairākumu no parapsiholoģijas fenomenālo metožu klāsta, bet arī iemācīties tās pielietot ikdienā, neatkarīgi no konkrētās dzīves jomas: sadzīvē, zinātnē, mākslā, biznesā, politikā, izglītībā u.c. Kuram no mums nevajag šodien noturīgu atmiņu vai attīstītu intuīciju? Vai varbūt kādam būs „liekas” zināšanas par to, kā palēnināt sava organisma novecošanos, dziedināt sevi un citus? Ja Jūs to vēlaties iemācīties, tātad šī grāmata domāta tieši Jums.
       Grāmata ir neparasta arī tāpēc, ka savulaik kļuva par vienu no pirmajām, kuras autors uzdrīkstējās pavisam droši publiski runāt par ezotēriska rakstura jautājumiem, jau nemaz nerunājot par viņa sniegto piedāvājumu metodoloģiski iemācīt arī „vienkāršos lasītājus” pilnveidot sevi, izmantojot paņēmienus, kuri tik ilgi bija slēpti no sabiedrības un kalpoja tikai izredzētajiem.         
       1992. gads... Tikko ka pārstāja eksistēt valsts vārdā – Padomju Savienība. Lielais vairums cilvēku vēl nezināja, ko darīt ar tik pēkšņi iegūto brīvību. Arī vērtības, kuras vēl pavisam nesen likās tik varenas un stabilas - uz neatgriešanos! - izjuka, kā „kāršu namiņš”. Grāmata „Kā kļūt par fenomenu?” ļoti īsā laikā ieguva absolūta bestsellera titulu, kļūstot par „galda grāmatu” daudziem jo daudziem cilvēkiem.
       Liekas, vēl pavisam nesen „pa kluso” tika izplatītas paštulkotās un pašizdotās, ar rakstāmmašīnu drukātās grāmatas par jogu un prānisko ārstēšanu, kuras interesenti slepeni nodeva no rokas rokā – „tikai uz vienu nakti”, lai šos un citus irracionāla satura opusus varētu izlasīt pēc iespējas vairāk cilvēku. Šāda tipa garadarbi toreiz oficiāli bija aizliegti, tāpēc par to glabāšanu un izplatīšanu varētu būt pielietotas ļoti bargas soda sankcijas. PSRS valsts varas iestādēm laikam patiesi bija no kā bīties, jo garīga rakstura grāmatas varēja plašāk atvērt ar stagnācijas perioda ideāliem un dogmām lasītāju pamatīgi aizmiglotās acis, un viņi ieraudzītu, ka komunistiskā ideoloģija nebūt nav tā „vienīgā un pareizākā”.
       Albertam Ignatenko jau toreiz bija ko pateikt cilvēkiem. Viņš izbraukāja visus lielās valsts reģionus, publikas priekšā plaši demonstrējot savas unikālās spējas. Skatuve bija kļuvusi viņam gan par zinātnisko laboratoriju, gan par tribīni, lai vēstītu tautas masām par cilvēka organisma apslēptajiem un bezgalīgajiem resursiem. Un tad tapa šī grāmata, kuras virsuzdevums bija ģeniāli vienkāršs, bet ļoti atbildīgs – lūdzu, ņemiet un paši apgūstiet to, kas jums liekas tik pārdabisks! Jūs taču arī esat radīti „pēc Dieva līdzības”, un Jums arī tas ir pa spēkam! Protams, nedz toreiz, nedz arī tagad Radītāja vārds zinātniskajos tekstos netiek lietots „pa tiešo”, bet vienalga Viņš ir visur, kur tiek runāts par Visuma likumiem un Patiesību. Savās grāmatās Ignatenko it kā pasaka mums: „Fenomens neesmu es, bet gan Jūs – tie, kas netic, ka viņi ir – fenomeni”.
       Protams, daudz kas pa šiem gadiem ir gājis uz priekšu. Akadēmiķa Alberta Ignatenko darbs turpinājās un ir vainagojies ar nozīmīgiem panākumiem. Nu jau 26 valstīs ir izveidoti profesionāli centri, kuros ir apvienojušies viņa sekotāji. Simboliski, ka pasaulslavenais zinātnieks – kosmists pirmoreiz uzstājās Latvijā 2001. gadā, kad Rīga gatavojās savas 800. dzimšanas dienas svinībām. Kad mēs, viņa vizītes organizatori, uzzinājām no preses, ka Rīgas Dome plāno izlietot 1-3 miljonu latu, lai ar helikopteru palīdzību pirms svētku salūta izkliedinātu mākoņus, piezvanījām  Ignatenko. Viņš bija gatavs noslēgt attiecīgu Darba līgumu, lai ar garantiju izpildītu pasūtījumu (tas jau viņa izpildījumā tika lieliski veikts Vasaras Olimpiskās spēlēs Maskavā un Minhenē!). Pie tam par savu darbu viņš nevēlējās saņemt ... nekādu atalgojumu. No izsludinātā 1 miljona latu (vai jebkuras citas iespējamā honorāra summas) puse būtu izlietota kādas ēkas iegādei Cilvēka harmonizācijas centra ierīkošanai, bet otru pusi viņš būtu uzdāvinājis Rīgai - jubilārei. Bet Dome atteica. Vietējā prese zinātnieku maigi ´”nokrustīja” par „mākoņu stūmēju”. Taču neviens žurnālists tā arī neuzrakstīja par to, ko Ignatenko vēlējās dāvāt Rīgai un kā Dome patiesībā iztērēja naudu, kas tika paredzēta debess „attīrīšanai no mākoņiem”. Bet caurmērā visas mūsu lielās avīzes par A. Ignatenko semināriem atsaucās ļoti pozitīvi un atzina, ka arī mākoņu izkliedēšanas fenomens viņa izpildījumā „tika reāli novērots”.  
       Kopš tās reizes viņa vizītes uz Rīgu ir jau regulāras. Tapusi Kosmohumānisma mācība ar trim zinātnēm: kosmoeniopsiholoģiju, kosmopsihoenergosuģestologiju un kosmoenioufologiju. Vadošajos pasaules intelektuālajos salonos tika iegūti vairāki „Grand Prix” un Zelta medaļas. 2005. gadā iznākusī A. Ignatenko grāmata „Radītāja Zelta Laikmeta kosmohumānistiskā civilizācija. Garīgi evolucionārās dzīves ābeces mācība un zinātnes” ir izvirzīta uz Pasaules Nobela prēmiju. Arī Latvijā šodien ir sagatavoti vairāki desmiti profesionālu speciālistu dažādās dzīves jomās, kuri ir veiksmīgi apguvuši šīs unikālās tehnoloģijas. Pastāvīgi notiek interesentu apmācības vietējā Kosmohumānisma katedrā. Bet grāmata „Kā kļūt par fenomenu?” arvien ir aktuāla. Tagad – arī mūsu valstī.
       Grāmata ir domāta ne vien tiem, kas tikai mēģina spert pirmos soļus Sevis iepazīšanā, bet arī speciālistiem psiholoģijas, dziedniecības, medicīnas jautājumos, sportā, mākslā, biznesā u.c.
                                             Acad. Oskars Peipiņš, Dr. H. c. Biomedicinae 


Blogs SP atstāj šo brīnišķo CV bez komentāriem. Tas ir lielisks paraugs Latvijas sapņu pārdevējiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru