piektdiena, 2011. gada 21. janvāris

Maikla Ņūtona "Dvēseles dzīves ceļš " - viena jocīga sapņa sižets

Izdevniecība "Atēna" izdevusi trīs Maikla Ņūtona grāmatas: Dvēseļu ceļojums, Dvēseļu liktenis, Dzīve starp dzīvēm. Slavenajam dvēseļu pētniekam Maiklam Ņūtonam, kas izbūries cauri ļoti daudzu ļaužu iepriekšējām dzīvēm (ar hipnozes palīdzību, protams), ziņo portāls "Kas Jauns.lv", ir savs dvēseles dzīves scenārijs. Tāds noteikti ir arī citiem, taču šoreiz paliksim pie šī. Par to konsultē astroloģe Gita Priede.
Kā tad dzīvo dvēsele pēc Ņūtona scenārija?

1. solis: mazgātava
"Pēc nāves dvēsele nokļūst debesīs. Pirms pārkāpt slieksni, tai jānomazgājas, lai ar negatīvajām domām un sliktajiem darbiem nepiesārņotu debesu telpu. Ja uz zemes gadījies paprāvs „feileris” (tas, ko uz zemes sauktu par krimināliem nodarījumiem), viedie sarūpē dvēselei pamatīgu pirti: izjauc to detaļās un izskalo katru tās stūrīti. Diemžēl šāda dvēseles pirts pazudina arī labās īpašības un talantus, kas nozīmē, ka nākamajā dzīvē viss būs jāsāk no nulles."


Te pienāca Kindzulis un pajautāja: "Kā tad debesīs un nākamajā dzīvē cilvēks var palikt labāks, ja tam tiek izmazgātas labākās īpašības un talanti?"

2. solis: studijas bibliotēkā
"Tur, augšā, ir maģiska bibliotēka. Tajā ir tikai digitālas grāmatas, un katrs lasīšanai var ņemt tikai vienu – savējo. Pāršķirstot lapas, dvēsele kā filmā redz visu iepriekšējo dzīvi. Kāpēc tas vajadzīgs? Lai ieraudzītu pieļautās kļūdas, apzinātu tās un nolemtu, kā labot nākamajā dzīvē."

Kindzulis piekrita: "Tas nu gan ir pozitīvs un vajadzīgs process! Tikai kā izdarīt pareizos secinājumus, ja smadzenes palikušas pūstot zem zemes, bet talanti "atmazgāti"?"

3. solis: atskaite pie viedajiem
"Kad dvēsele kļūdas apzinājusi, tai jātiekas ar padomi, kurā sēž vecajie – dvēseles, kas ķermenisko dzīvi jau sen apguvušas un tagad palīdz citām dvēselēm iziet reālās dzīves skolu. Dvēseles uzdevums ir te sniegt īsu rezumē par pēdējo nodzīvoto dzīvi. Tā kā šī tikšanās nav nekāds joks, tad dvēselei līdzi dodas sargeņģelis. Tikai tur, augšā, viņus sauc par dvēseles pavadoņiem."


Kindzulim visu saprata: "Tagad viss saliekas pa vietām. Komunikācijai ar Debesu Viedajiem zemes zombija iztrūkstošās smadzenes aizstāj sargenģelis."

4. solis: atvaļinājums
"Debesīs dvēsele saprot, ka vienīgā eksistējošā elle patiesībā ir dzīve, kas jāizdzīvo cilvēka ķermenī. Bet tā vajadzīga, lai dvēsele pilnveidotos un attīstītos. Tā kā darbs uz zemes tiešām ir smags, pēc tikšanās ar viedajiem dvēselei tiek piešķirts atvaļinājums: paslaistīties, satikt sev pazīstamās dvēseles, pačalot un uzkrāt spēkus."


Kindzulis teica: "Tātad, redziet, pinveidošanās debesīs nez kāpēc nav iespējama. Attīstīties var tikai ellē uz zemes. Nu kāpēc ir vajadzīgas debesis, kas apgūto izdzēš?"

5. solis: apmācības
"Kad spēki uzkrāti gana, lai ķertos pie nākamās dzīves, dvēsele kopā ar savu sargeņģeli izveido tādu kā plānu, kādi lieli darbi būtu jāpaveic, kurā valstī un kādā ģimenē būtu labāk iedzimt. Pirms galējā lēmuma dvēselei atļauts veikt pilottestu: tā tiesīga nolaisties uz zemes un apskatīt, kāda izskatās izvēlētā vieta, kā tur cilvēki dzīvo un kurus no tiem izvēlēties sev par vecākiem. Dienu pirms iemiesošanās ķermenī dvēselei jāiziet ļoti svarīgas apmācības, jo tajās atklāj, pēc kādām pazīmēm reālās dzīves laikā var sazināties ar sargeņģeli. Dažas dvēseles apmācības neņem par pilnu, bet pēc tam sūkstās, ka sargātājs pametis, kaut vienkārši nav zināms, kā tā komunicē ar dvēseli."

Kindzulis jautā: "Vai vēlaties pirkt šo sapni, ka zemes dzīvi esat paši izvēlējušies? Vai tiešām TUR nevarēja izvēlēties neko labāku? 
Visdrīzāk nav kaut kas kārtībā ar debesu padomnieku prāta spējām. Vai viņiem pašiem maz ir smadzenes??"

6. solis: grūtniecība
"Deviņu mēnešu laikā dvēselei ir jāsavienojas ar ķermeni. Ja savienošanās notikusi veiksmīgi, dzemdībās visu piedzīvoto dvēsele aizmirst un sāk dzīvi kā balta lapa. Vien zemapziņā kā akmenī iecirsts tavs dzīves uzdevums."


Kindzulis aizdomājās: "Cilvēks atkal un atkal sāk dzīvi kā balta lapa, lai atkal pieļautu tās pašas kļūdas. Smadzeņu zemapziņā atkal tiek iecirstas labās un sliktās īpašības ar kaut kāda spēka dzīves plāniem. 
Vai mēs, gadījumā, neesam tikai SIMSI augstāko spēku interneta spēlē? 
Ja nu šai internetā ir daudzas SIMSU versijas - ņūtoniskā, karmiski-budistiskā, karmiski-hinduistiskā, kristietiskā, islamiskā u.c.?"



Līdzīgās ziņas:

Maikls Ņūtons "Dvēseļu ceļojumi" - dziedniecība un tūrisms pa sapņu pasauli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru