ceturtdiena, 2011. gada 22. decembris

Patieso Astrologu asociācijas ziņas

XXXX gada 22.decembrī plkst. 24.00 un 13 sekundēs tika nodibināta Patieso Astrologu asociācija, lai savās rindās apvienotu pašus izsmalcinātākos un konsekventākos astrologus. Asociācijas misija - nodalīt sevi no astrologiem-viltvāržiem.

Patieso Astrologu asociācija uz valdes sēdi kopā nesanāca. Viņi sastādīja savas asociācijas horoskopu, ieskatījās nākotnē un pat nepaziņoja jauno asociācijas valdes priekšēdētāju un vietnieku. Visi Patieso Astrologu asociācijas ierindas biedri pārāk skaidri redzēja nākamo vēlēšanu rezultātus, lai tērētu laiku uz pārvietošanos.

Patieso Astrologu valde aicināja jaunos biedrus personīgi nenākt un iesniegumus nerakstīt, par cik, ieskatījušies nākotnē, tāpat jau zināja, kuri jaunie biedri pie viņiem bija ieradušies personīgi.

Patieso Astrologu asociācijā jauno astrologu sertifikācija un testu izmantošana nenotika. Ieskatoties nākotnē tika oficiāli izziņoti izkritušie sertifikācijas eksāmenā. Visi pārējie jaunie astrologi saņēma Patiesā Astrologa sertifikātus. Samaksa par sertifikāciju tika iekasēta no visiem, kas sertifikāciju vēlējās. Izkritušie sastādīja savus horoskopus, ieskatījās nākotnē un iebildumus necēla. Tiesa gan, viens izkritušais biedrs ieraudzīja nākotnē, ka viņš bija neapmierināts ar sertifikācijas rezultātu, bet ieskatījies vēl tālākā nākotnē saprata, ka apelācija ne pie kā nenoveda un samierinājās.

Patieso Astrologu asociācijas biedriem nebija par ko runāt, jo tie jau uz priekšu zināja, ar ko katrs dialogs beigsies.

Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis uz darbu ieieradās div-ar-pus nedēļas, par cik ieskatījies nākotnē, ieraudzīja, ka šais dienās sakarīgu klientu viņam nebūs. Taču patiesais astrologs Kindzulis nevarēja atrast nākotnes kartēs, kas notiks, ja viņš paliks mājās. Zvaigznes rādīja tikai to, kas ar viņu notiks darbā. Tas bija Patieso Astrologu asociācijas 1. noslēpums un paradokss!

Patieso Astrologu asociācijas valde izteica nožēlu, ka nemaz nemāk ieskatīties pagātnē un joprojām jau kārtējos Ziemassvētkos nespēj pateikt Jēzus Kristus dzimšanas datumu. To nosauca par pagātnes nenolasīšanas paradoksu: informāciju var nolasīt uz priekšu, bet ne atpakaļ. Tas bija patieso Astrologu asociācijas 2. noslēpums un paradokss.

Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis rakstīja visiem asociācijas biedriem apsveikumus Ziemassvētkos, lai gremdētos iepriekšējo dzīvju atmiņās par 3 Persijas astrologu ceļojumu uz Bētlemi, sekojot pavadošajai zvaigznei, kurā piedalījās visi 66 asociācijas īstenie biedri, taču ... horoskopā ieraudzīja, ka Patieso Astrologu asociācijas biedrs Stindzulis viņam atbildes apsveikumu vēlāk neatrakstīja. Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis tāpēc izlēma Ziemassvētku apsveikumu Stindzulim nerakstīt.

Patieso Astrologu asociācijas biedrs Stindzulis, palūkojies horoskopā, atrada, ka Kindzulis viņu Ziemassvētkos neapsveiks, tāpēc nolēma savu apsveikumu Kindzulim nerakstīt. Vēsture, vai zvaigznes, patreiz klusē, kas bija cēlonis un kas sekas. Vai Kindzulis nerakstīja tāpēc, ka Stindzulis nerakstīja, vai arī Stindzulis nerakstīja tāpēc, ka Kindzulis nerakstīja. Abi lūkojās otra darbībās un neviens neanalizēja savas darbības. Varbūt zvaigznes to visu tā "sabīdija"? Tas bija Patieso Astrologu asociācijas 3. noslēpums un paradokss: vai zvaigznēs bija rakstīts, ka Kindzulis un Stindzulis abi nolasīs savus horoskopus un neko neizdarīs, jeb, ja Kindzulis un Stindzulis tik labi nepārzinātu zvaigžņu gribu, viņi viens otru apsveiktu. Bet varbūt tieši tas bija rakstīts zvaigznēs..., ko Kindzulis un Stindzulis nenolasīja. Nu bet tad jau viņi nav patiesi astrologi!

Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis ieraudzīja horoskopā, ka Patieso Astrologu asociācijas biedre Pindzele pēc astrologu Ziemassvētku balles seksu viņam atteiks, tāpēc izlēma netērēties un aizsūtīt viņai tikai Ziemassvētku apsveikuma kartiņu.

Patieso Astrologu asociācijas biedre Pindzele pēc Kindzuļa horoskopa redzēja, ka viņš ir skops un domā tikai par savu izdevīgumu, tāpēc viņai pārstāja atdoties Kindzulim. Kindzulis savā horoskopā neredzēja, ka viņš ir skops, bet gan to, ka Patieso Astrologu asociācijas biedre Pindzele ir "haļavščica", tas ir, ar tendenci izmantot citus savās interesēs. To nu gan Patieso Astrologu asociācijas biedre Pindzele savā horoskopā neredzēja. Arī patiesajiem astrologiem bija vairākas astroloģiskās skolas. Kas bija cēlonis, kas sekas - zvaigznes vien tik zin. Tas bija ceturtais Patieso Astrologu asociācijas noslēpums un paradokss.


Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis saņēma kāda sena klienta jautājumu: "Atrodos Vācijā un man ir aizdomas par seksuāli transmisīvu saslimšanu, bet ārsti te ir dārgi. Vai nevarētu no Jums uzzināt - ir man seksuāli transmisīva saslimšana vai nav?"
Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis sadusmojās un atbildēja, ka te nu gan nav veneroloģiskais kabinets! Un vispār - horoskops nez kāpēc neļauj ieskatīties asins ainā. Klients palika nesapratnē -ja jau gadu atpakaļ Patieso Astrologu asociācijas biedrs Kindzulis saredzēja viņa ceļojumu uz Vāciju, kāda problēma paskatīties, vai klients ceļo uz venerologa kabinetu Latvijā?

Kindzulis padomāja, ka patiesie astrologi patiesi atdala, kur viņi var paredzēt un kur nevar. Visādā ziņā tā būtu jābūt, ja kāds prastu paredzēt pa īstam! Ja astrologi caur planētu un zvaigžņu stāvokli pretendē paredzēt politiskus notikumus, vēlēšanu rezultātus, tad viņiem jāspēj paredzēt arī savu vēlēšanu, eksaminācijas un sertifikācijas rezultātus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru