svētdiena, 2011. gada 13. februāris

30 pazīmes, kas varētu norādīt, ka jums ir pārliecinošas sapņu pārdevēja spējas un iespējas


Īpašu noslieci uz dzīvi sapņu pasaulē neveido attiecīga audzināšana vai sociālā apkārtne, bet gan neparasti pārdzīvojumi un anomālas sajūtas. Zinātnieki uzskata, ka noteiktiem cilvēkiem piemīt ģenētiska nosliece uz šādām neparastām sajūtām stresa apstākļos. Uzskaitu biežākos anomālo pārdzīvojumu veidus, kas veido iluzorās pārliecības un der sapņu ideju tirgum:

1.pazīme: Dažreiz esat sajutis mirušas personas klātbūtnes sajūtu. 
2.pazīme: Jums ir bijis bail kāpt uz ietves plaisām.
3.pazīme: Dažreiz jums ir licies, ka neesat cilvēks, vai neesat no šīs planētas vai jūsos slēpjas kaut kas pārdabisks. 
4.pazīme: Jums ir sajūta, ka uz jums iedarbojas enerģija no kosmosa, kas var būt laba vai ļauna. Dažreiz ir sajūta, ka šī enerģija nāk no noteiktas vietas kosmosā, piemēram, Sīriusa zvaigznāja, vai Centaura Alfas.
5.pazīme: Jūs redzat krāsu mākonīšus ap cilvēkiem un priekšmetiem, kas varētu būt auras. Jūs spējat dzīvi iztēloties (vizualizēt) cilvēku sejas, telpu, lietas, grāmatu personāžus. Jums ir bijuši dziļas ekstāzes pārdzīvojumi.
6.pazīme: Jums ir licies, ka profesora lekcija ir domāta tikai jums, kaut arī apkārt telpā atrodas daudzi citi. 
7.pazīme: Jums ir licies, ka jūsu istabā kāds pārbīda mantas, kaut neviens tur nav bijis.
8.pazīme: Jums ir licies, ka dažu cilvēku klātbūtne jums samazina enerģiju, kamēr citu - palielina.
9.pazīme: Jums ir bijuši sapņi, kas, kā jūs uzskatāt, pareģoja kādu nākotnes notikumu. 
10.pazīme: Jums ir bijusi sajūta, ka atstājat savu ķermeni un redzat uz sevi no malas. Jums ir bijuši sapņi, kuros jūs levitējat (spontāni paceļaties gaisā no savas gultas).
11.pazīme:  Jūs esat debesīs redzējis nepazīstamus un neparastus lidojošus objektus, kas nebija ne cilvēku, ne nedzīvās dabas radīti, bet, visdrīzāk, bija citplanētiešu kosmiskie kuģi.
12.pazīme: Jums šķiet, ka jūs esat ticis nolaupīts un aizvests uz citplanētiešu lidaparātu, kur ar jums telepātiski sarunājās vai veica kādus eksperimentus. Jums šķiet, ka jūs tikāt aizvests tālu kosmosā, uz citu galaktiku.
13.pazīme: Jums ir bijušas neparastas sajūtas laikā, kad ar kādu tuvinieku, kurš ir tālu prom, notiek kas slikts. 
14.pazīme: Jums ir bijis klīniskās nāves pārdzīvojums, kurā esat redzējis tuneli, gaismu, pārdabiskas vai mirušās personas.
15.pazīme: Jums ir galvā ir bijuši tēli un fantāzijas, kas varētu būt iepriekšējo dzīvju atmiņas.
16.pazīme: Jums ir licies, ka jūs varat kaut ko izraisīt tāpēc vien, ka par to daudz domājat. 
17.pazīme: Jūs brīžiem esat pildījis rituālus, lai atvairītu negatīvu ietekmi.
18.pazīme: Jums kaut uz mirkli ir bijusi sajūta, ka kāds jūsu paziņa vairs nav tas, par ko uzdodas, bet viņā ir iemitinājies svešs cilvēks, citplanētietis vai nelabais gars.
19.pazīme: Jums ir licies, ka visi cilvēki piedalās kādā eksperimentā vai teātrī.
20.pazīme: Kad tradicionālā medicīna nespēj palīdzēt, parasti vēršaties pie alternatīvās medicīnas dziedniekiem un izjūtat viņu iedarbības efektu.
21.pazīme: Jums ir licies, ka jūs ietekmē kāda cilvēka roku kustības. 
22.pazīme: Savos magnetofona, audio, CD vai MP3 ieraktos esat pamanījis čukstus, vārdus vai frāzes, kuru citreiz atkal nav.
23.pazīme: Jums ir licies, ka veikalu skatlogos ir paslēpti jums adresēti ziņojumi. Jums ir licies, ka apkārtnes priekšmetos un notikumos ir jums adresētas zīmes.
24.pazīme: Jums ir licies, ka daži sapņi vai domas nav jūsu paša prāta augļi.
25.pazīme: Reizēm jums ir bijusi sajūta, ka televīzijas vai radio programmas vadītājs zina, ka jūs viņā klausaties, vai ko jūs darāt.
26.pazīme: Jums ir licies, ka karmas teorija labi izskaidrotu dažas jūsu neparastākos pārdzīvojumus un pieredzes. 
27.pazīme: Jums ir bijusi sajūta, ka lasāt citu cilvēku domas vai arī citi cilvēki ir nolasījuši jūsu domas.
28.pazīme: Jūs esat redzējis mirušu personu savā istabā.
29.pazīme: Jūs esat jutis Dieva vai kādas pārdabiskas personas klātbūtni vai esat dzirdējis, kā jums likās, Dieva balsi.
30.pazīme: Jūs esat sajutis telepātisku kontaktu ar dzīvo vai nedzīvo dabu: putniem, zvēriem, kukaiņiem, akmeņiem. Jums ir bijuši neparastas vienotības sajūtas brīži ar dzīvo un nedzīvo dabu.

Ja jums piemīt vismaz 5 pazīmes, iespējams, ka jūs varat strādāt profesijās, kas nav saistītas ar sapņu biznesu, bet noteikti esat daudzu sapņu pircējs un nekomerciāls izplatītājs. Ja jums piemīt liela daļa no šo īpašību, iespējams, ka pievēršanās sapņu pārdošanas komercdarbībai jums ir vienīgais veids, kā nesajukt prātā (ja neskaita vēl savlaicīgu vēršanos pie psihiatra vai psihoterapeita). Jūsu sapņu pircēji sagādās jums savas vērtības un nozīmības sajūtu. Taču nav izslēgts, ka intensīvi kontakti ar citiem sapņu pārdevējiem var novest jūs pie nopietna traucējuma kontaktos ar realitāti. Tāpat nav izslēgts, ka jūsu sapņi var sagādāt kādam sapņu pircējam nopietnus traucējumus kontaktā ar realitāti un pat nokļūšanu psihiatriskajā dziednīcā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru