svētdiena, 2011. gada 27. februāris

Deja vu - kādreiz 'jau redzētais' - 10 iespējas, kā izdevīgāk pārdot šo sapni

'Deja vu' (dežavū) ir sajūta, kad kāda vieta vai telpa ir jau iepriekš redzēta un pazīstama, lai gan tajā pilnīgi noteikti nekad nav būts. Šīs 'deja vu' sajūtas pārdabiskā nozīme ir pietiekoši populāra sapņu pārdevēju aprindās.
Pieņemsim, jūs negaidot atrodat, ka varat atcerēties kādas detaļas par pili, kurā līdz šim nekad neesat bijis. Pilnīgi svešā pilī jūs pārņem "iepriekš redzētā" sajūta. Jūs domājat, ka notiek kas pārdabisks. Aplūkosim iespējas, ar kurām var pārdot šo 'deja vu' sajūtu:

1.iespēja - varbūt šai pilī iepriekšējā dzīvē jūs bijāt karalis vai karaliene. Jūs valdījāt labi un tauta bija laimīga. Tas ļautu pasniegt sevi kā īpašāku par citiem, ar dižciltīgām dvēseliski-karmiskām saknēm. Jūs varētu konsultēt cilvēkus, kuri ir pieredzējuši deja vu sajūtas.

2.iespēja - varbūt miega laikā sapnī jūsu dvēsele atdalījās no miesas un apciemoja šo pili. Tas nozīmē, ka dvēsele ir neatkarīga no ķermeņa, bet jums piemīt īpašas psihiskas spējas veikt astrālos ceļojumus. Tas nozīmē, ka jūs varat mācīt citus sasniegt šādus pārlidojumu stāvokļus. Ja citiem pēc jūsu izveidotās apmācību programmas tomēr tas neizdosies, tas nekas. Ne visi ir ar tādām spējām un talantiem kā jums.

3.iespēja - varbūt kāda pārdabiska būtne vai pļāpīgs gars vēlējās jums pavēstīt par šo pili. Tas norādītu par jūsu spiriskajām jeb mediuma spējām. Jūs varat sarīkot grupas seansus saziņai ar gariem vai mirušajiem un ņemt par to naudu.

4.iespēja - varbūt kāds no jūsu tālās nākotnes pēctečiem apmeklēja šo pili un tagad stāsta jums par to telepātiski cauri laika tunelim. Tas varētu nozīmēt, ka jums ir spējas uzzināt nākotni un jūs varat pareģot arī citiem cilvēkiem.

5.iespēja - varbūt šai pilī notiks kāds nelaimīgs (vai laimīgs) notikums un jūs ieraudzījāt nākotnes vīziju. Tas nozīmētu, ka jūs spējat pareģot nākotnes notikumus un brīdināt citus vai veicināt citiem par kaut ko izšķirties.

6.iespēja - varbūt pils atrodas uz kāda enerģētiskā meridiāna, kas pa tiešo ar spēka līnijām saistīts ar jūsu māju. Tas nozīmē, ka jūs spējat sajust enerģētisko līniju, spēka un enerģijas vietu, Torsiona lauku informāciju. Jūs varat pasludināt sevi par ekstrasensu.

7.iespēja - varbūt pils atrodas paralēlā dimensijā, citā visumā un pa laiktelpas plaisām informācija nokļuva pie jums. Varbūt jūsu māja atrodas uz laiktelpas portāla, caur kuru kā caur zvaigžņu vārtiem var nokļūt citā pasaulē.Tas nozīmē, ka jūs varat pasludināt sevi par ekstrasensu (ne jau visi šai pilī jutīs laiktelpas portālu).

8.iespēja - varbūt citplanētieši ir zaguši jūs, lai veiktu savus eksperimentus. Varbūt citplanētieši turēja jūs šai pilī ieslodzījumā. Pēc tam viņi jūs atgrieza vecajā vietā, slikti izdzēšot jūsu atmiņas pēdas. Šai gadījumā jūs varētu izbaudīt mēdiju uzmanību un jūs varētu tikt "Mistērija", "Citādā pasaule", "Ievas stāsti", "Kas jauns" izdevumu publikācijās. Jūs gribēs intervēt un regresijas hipnozes speciālisti jums vēlēsies atgriezt izdzēsto atmiņu.

9.iespēja - varbūt jūs esat nomaldījies ceļinieks no nākotnes un tagad nevarat tikt atpakaļ savā laikā. Nu apmēram kā filmā "Deja vu". Šī pils ir vienīgais, kas nākotnē saglabājies pēc patreizējā laikmeta cilvēku nesaprātīgajām izdarībām ekoloģijas un atomieroču jomā. Jūs varētu uzdot sevi paar visu zemes valdību ekspertu nākotnes jautājumos par ekoloģiju, klimatu, saprātīgu vairošanās plānošanu un nopietnu indigo bērnu uzklausīšanu.Jūs domājat, ka uz tādu ideju neviens neuzpirksies? Nesteidzieties ar secinājumiem. 20.gadsimtā daudzi cilvēki ir pasludinājuši sevi par atnācējiem no kosmosa.

10.iespēja - jebkurš cits jūsu radošās domāšanas un paranormālo pārdzīvojumu konstruēts sižets.

Iespējas pārbublicētas no Jonathan C. Smith grāmatas "Pseudoscience and Extraordinary Claims of the Paranormal".  Tulkojums krievu valodā: "Псевдонаука и паранормальные явления".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru