svētdiena, 2011. gada 24. jūlijs

Terorista Andersa Bērings-Breivīka reliģiskie uzskati un sapņa shēma (3.daļa)

Parādījušās jaunas ziņas par Norvēģijas terorista un masu slepkavas Andersa Bērings-Breivīka personības profilu. Man ir interesanti salīdzināt ar iepriekšējā vakardienas ziņā (Bīstamie sapņotāji-mesijas: Norvēģu terorists Anderss Bērings-Breivīks) izteiktajiem saviem minējumiem par viņa uzvedības motivāciju.
Anders Behring Breivik



No internetā pieejamās Andersa Bērings-Breivīka dienasgrāmatas angļu valodā


Sestdienas, 11 jūnija ieraksts:
"Sat 11 June Day 41 … I prayed for the first time in a very long time today. I explained to God that unless he wanted the Marxist-Islamic alliance and the certain Islamic takeover of Europe to completely annihilate European Christendom within the next hundred years he must ensure that the warriors fighting for the preservation of European Christendom prevail."



Paraksts: Sincere regards, Andrew Berwick/Justiciar Knight Commander/Knights Templar Europe/Knights Templar Norway



Aptuvens tulkojums latviešu valodā:


"Pēc ilgāka laika es šodien veicu lūgšanu. Es paskaidroju Dievam, ka, ja viņš nevēlas, lai Marksistu-islāmistu aliance un islāms pārņem Eiropu un pilnīgi iznīcina Eiropas kristietības nākamajos simt gados, viņam jāpalīdz cīnītājiem par kristīgās pasaules saglabāšanu ņemt pārsvaru."


Paraksts, ka Anderss Breivīks ir Taisnības Bruņinieku Komandieris/Eiropas un Norvēģijas Templiešu Bruņinieks.


Pēc šī pieejamā Andersa Bērings-Breivīka domu fragmenta var izdarīt secinājumu, ka viņam bija sajūta, ka Dievs viņam palīdzēs, būs viņa pusē, jo, protams, nevēlēsies, ka kristietība Eiropā panīkst, aiziet bojā, bet islāmisti un marksisti pārņem Eiropu un pasauli. 
Tāpat Anderss Bērings-Breivīks pārdzīvo sapni, kurā viņš kā senais Templiešu bruņinieks, krustnesis, cīnās ar tumsas spēkiem - marksismu un islāmu. Viņš jau paudis pārliecību, ka nav pārkāpis likumu, jo, tieši otrādi, aizstāv Eiropas kristietisko kultūru un likumus. 
Tas norāda, ka viņš sevi uztver kā altruistu, kas atmetis savu ērto dzīvīti patiesas lietas labā. Atrodamas arī sava lieluma un nozīmības idejas, kas varētu korelēt ar messijas kompleksu.


Pagaidām vēl nav iegūti dati, vai viņš varēja sapņot, ka Lielajā Tiesas Dienā pēc Apokalipses, kā jau cienījams Kristus karotājs, sēdēs Dievam pie labās rokas un palīdzēs lemt par "necienīgajiem". 
Breivik signed the document in his anglicised name, Andrew Berwick and made his last entry on Friday


Pievienojumā saikne uz Andersa Bēringa-Breivīka politisko uzskatu manifestu


Cruelty is necessary: Breivik describes how it is better to kill too many people rather than not enough


Apcerējumu par foto sesiju norāda, ka terorists cer uz visaugstāko sociālo statusu un kādas "pareizās" sabiedrības daļas atzinību un apbrīnu jau šajā saulē, kā viens no sava laika ietekmīgākajiem cilvēkiem. Portāls Delfi raksta, ka viņš vēlējies mainīt valsts iekārtu. Vienā gan sapnis saskanēs ar realitāti - vēsturē viņš iegrāmatots tika.
Preparing for a photo shoot: Wear make-up and work out beforehand, also cut your hair and shave


Tātad internetā redzamās Andersa foto - uzvalkā, civildrēbēs, sporta apģērbā, militārā apģērbā - jau iepriekš tika sagatavotas šim vēsturiskajam brīdim, kurā viņš palika slavens. Pagaidām vēl viss pēc viņa sapņu plāna. Būs cilvēki-sapņa pircēji, kas uz šo varēšanu arī raudzīsies ar apbrīnu. Jāpagaida viņa šovs tiesas zālē, kurā Anderss Bērings-Breivīks vēlas uzstāties militārā formā.

1 komentārs:

  1. Jā, un es arī cienīgi stāvu viņam blakām, kā Latviskās Latvijas cīnītājs, un Slokas frontes turētājs.

    AtbildētDzēst